Tolštejnské slavnosti 2014

Tolštejnské slavnosti 2014

4. 6. 2014 - Jiří Sucharda
V sobotu večer a v neděli po celý den se na vás u chaty Slovan a na hradě Tolštejn těší organizátoři Tolštejnských slavností.

14. ročník Tolštejnských slavností začíná velkou akcí pro malé návštěvníky od 17 hodin u chaty Slovan v Jiřetíně pod Jedlovou, kde se můžete těšit na hry, soutěže pro děti a ukázky. Poté se návštěvníci ve 21. hodin přesunou ve Světluškovém (lampionovém) průvoduna hrad Tolštejn, kde je čeká Bílá paní, ohnivá show a pyrotechnické efekty. Závěr soboty můžete strávit při hudební produkci v hradní restauraci.

Nedělní program začíná v 10 hodin programem pro děti v podhradí, kde je připravena stezka loupežníka Vildy, divadlo eMILLIon a rytíři z Labských skal. Od 14 hodiny bude zahájen oficiální program audiencí purkmistrů a rychtářů u pana Berky z Dubé, pokračuje uvedení nových členů Rytířské družiny Berky z Dubé, představením Rytířů z Labských skal, skupinou renesančních tanců Graciela a divadla eMILLIon s pohádkou pro děti.
Návštěvníky čeká také losování vstupenek návštěvníků v kompletních historických kostýmech, kteří mají také vstup zdarma.

Hudební doprovod zajistí hudební skupina Bohemian Bards, která hraje středověkou muziku.

Plakát ke stažení ZDE

Diskusní fórum bylo uzavřeno, už není možné přidávat příspěvky!
 
Diskusní fórum
K této stránce neexistuje žádná otázka / připomínka.