Do Varnsdorfu míří Příbram, zápas je ohrožen - zápas odložen

Do Varnsdorfu míří Příbram, zápas je ohrožen - zápas odložen

15. 3. 2018 - Tomáš Secký, DiS.
Na začátek jarní části si fotbalisté druholigového Varnsdorfu museli počkat. První dva zápasy v rámci odvet Fortuna národní ligy totiž byly odloženy, totéž hrozí v zápase s Příbramí.

Nedělní utkání devatenáctého kola Fortuna národní ligy mezi FK Varnsdorf a I. FK Příbram je z důvodu nezpůsobilé hrací plochy odloženo. 

Varnsdorf ▪ Svěřenci trenéra Frťaly nejprve nemohli nastoupit do utkání v Českých Budějovicích (náhradní termín byl stanoven na úterý 3. dubna od 17 hodin). Špatný terén je pak nepustil ani na domácí trávník. Varnsdorf tak nehrál ani s Vlašimí. 

Vedení klubu narychlo domluvilo přátelský zápas s německým týmem FC Neugersdorf. Na umělé trávě v České Lípě nakonec Varnsdorf vyhrál 1:0. Jedinou branku obstaral nováček v sestavě Dominik Šup. „Proti nám stál kvalitní soupeř, ale od začátku jsme diktovali tempo hry, byli jsme silní na míči a po chybě soupeře jsme se dostali do vedení. Poločas jsme dohráli s míčem na svých kopačkách. Druhá půle už ale nebyla tak dobrá jako první, ale soupeř si naštěstí nevypracoval za celý zápas žádnou šanci a zápas jsme tak v poklidu dohráli,“ řekl brankář Radek Porcal.

Nedělní utkání s Příbramí je ale také v ohrožení. Vzhledem k předpovědi počasí je velký předpoklad, že se utkání také odloží. Doporučujeme tedy sledovat webové stránky FK Varnsdorf.