Porotu nadchly karbanátky s bramborovou kaší

Porotu nadchly karbanátky s bramborovou kaší

21. 5. 2015 - Tomáš Secký, DiS.
Již 4. ročník kulinářské soutěže Masterchef se uskutečnil v úterní podvečer ve varnsdorfském klubu EXIT77.

Z rozstřelu v podobě krájení cibule na kostičky postoupily tři nejlepší týmy do finále - v něm měli amatérští kuchaři a kuchařky za úkol připravit jedno české jídlo s dezertem.

Pro desítky přihlížejících návštěvníků bylo připraveno také jídlo ze tří světových kuchyní; Jeremy ukuchtil například vietnamská kuřecí masa grilovaná v kokosovém mléce, Janis pak po vzoru řecké kuchyně vnesl do sálu pohodičku a vůni masa. Zájem byl opravdu veliký a na každého se dostalo. Ukázána byla v průběhu podvečera také výroba té nejlepší kávy pomocí Vacuum Potu.

Porota složená nejen z profesionálních kuchařů na konci hodnotila tři jídla s dezerty - na třetím místě skončilo kuře na paprice, druhou pozici obsadily zapečené těstoviny a bezkonkurenčně nejlepší - a zároveň nejnáročnější - byly karbanátky s bramborou kaší.

Kromě potlesku si vítězný tým odnesl poukázky na oběd v restauraci a zákusky z cukrárny.

Michal Šafus

 

Diskusní fórum bylo uzavřeno, už není možné přidávat příspěvky!
 
Diskusní fórum
K této stránce neexistuje žádná otázka / připomínka.