Noc kostelů ve Varnsdorfu

Noc kostelů ve Varnsdorfu

20. 5. 2014 - Jan Louka, DiS.
K celostátní akci v pátek 23. května se ve Varnsdorfu připojí apoštolská církev.

Jak rozumět duchovním otázkám, jaký je smysl našeho života, je Bůh postava vzdálená či blízká a jakou roli v tom hraje církev - to všechno jsou otázky, kterými se jednou za čas zabýváme. Noc kostelů je den, kdy se můžeme zamyslet a diskutovat nad podobnými tématy společně. Ať už je vaše přesvědčení jakékoliv, připravili jsme pro vás na pátek 23. května  speciální den s novodobou křížovou cestu se zamyšlením, krátkou bohoslužbou a večerním promítáním filmové novinky God´s not dead.
Noc kostelů je mezinárodní den, kdy spolu lidé všech vyznání mohou diskutovat a sdílet své zkušenosti. Apoštolská církev, která ve Šluknovském výběžku po 20 let dělá mnohé aktivity pro děti a mládež, pracuje mezi narkomany, poskytuje primární prevenci na většině škol a  nedávno vytvořila Dobrovolnické centrum Strakapoud, by ráda otevřela diskuzi na téma duchovních hodnot a představila všem zájemcům, odkud a  kam směřujeme.
Program křížové cesty probíhá 23. května od 15 do  18 hodin, od 18 hodin bude krátká bohoslužba (30 minut) a od 19:30 hod. promítneme filmu God´s not dead.

Pojďme se podělit o své životní zkušenosti.

Martin Penc

plakát v  PDF

Diskusní fórum bylo uzavřeno, už není možné přidávat příspěvky!
 
Diskusní fórum
K této stránce neexistuje žádná otázka / připomínka.