Masterchef – to je kuchařská výzva

Masterchef – to je kuchařská výzva

15. 5. 2015 - Tomáš Secký, DiS.
Co je to vacuum pot? Grilovali jste maso v kokosovém mléce? Vařili jste někdy v soutěži? Odpovědi přinese Masterchef, již čtvrtá část série kuchařských soutěží pořádaných klubem Exit77,opět se světovými kuchaři a divokými nápoji.

Co nás tentokrát čeká? Bude to thajská, řecká a indická kuchyně. Novinkou bude kávový stánek, kde se dozvíte, jak dosáhnout nejlepší kávové chuti a jaké neelektrické přístroje můžete použít. Vacuum pot, aeropress a frenchpress budou techniky, které vám předvedeme v podání Holanďana Paula a Američana Willa. Bude to taková malá kávová alchymie.

Z kuchařů se uvidíme se starým známým Jeremym, který je momentálně šéfkuchařem v Lidové zahradě, dále s  indickým kuchařem z Prahy Kallim a Janisem, který se připravuje otevřít řeckou restauraci u hranic ve Varnsdorfu. Bude to souboj šéfkuchařů o naši přízeň. Dva z nich by měli připravit i nápoj z dané země.

Čeká nás opět soutěž pro 3 týmy o 3 účastnících a tentokrát budou vařit jídla z české kuchyně s jedním dezertem. Na soutěž bude opět 60 minut.

To všechno za přátelských 35 Kč pro studenty a 60 Kč pro dospělé v 1. patře firmy Hosana 19. května.

Startujeme v 18 hodin, a protože máme omezenou kapacitu na 80 míst, doporučujeme si lístek rezervovat na http://exit77.cz/index.php/masterchef nebo koupit ve firmě Hosana na Národní 2826, kde se celá akce koná. Věk není omezen, nutné je pouze mít touhu ochutnávat různé chutě.

Těšíme se na vás a na gurmánské zážitky. Když budeme hodní, tak nám prý Kalli zatancuje Indický tanec.

Diskusní fórum bylo uzavřeno, už není možné přidávat příspěvky!
 
Diskusní fórum
K této stránce neexistuje žádná otázka / připomínka.